Klubben

Aalborg Dinosaurs er en af landets mest aktive og velfungerende disc golf klubber. Den vigtigste filosofi i klubben er, at alle er velkommen. Hvad enten din primære motivation er fællesskab, udvikling eller konkurrence, så kan du finde ligesindede hos os. Så længe du kan lide at spille discgolf, så passer du perfekt ind.

Fællesskab

En høj prioritet i klubben er at have et godt socialt fællesskab. Vi mener, at dette er fundamentalt for en velfungerende klub. Det skal være sjovt, at dyrke en sportsgren, og jo stærkere relationer, der er blandt medlemmerne, jo sjovere er det at komme i klubben. Det forsøger vi at skabe ved at løbende arrangere begivenheder, som ikke nødvendigvis kun indeholder disc golf.

Udvikling

Klubbens fællesskab danner de bedst mulige rammer for den enkelte til at udvikle og forbedre sit spil. Indlæringskurven i disc golf er langt mere stejl, hvis man kan få tips og tricks og udveksle erfaringer med andre. Derfor gør vi meget ud af, at nye spillere kommer til at spille med klubbens mere øvede spillere, både i den ugentlige match og til træninger i løbet af sæsonen.

Konkurrence

Flere af klubbens spillere er aktive i disc golf turneringer i hele landet, og for at styrke de konkurrencemæssige egenskaber er det vigtig at skabe en sund konkurrence, når vi spiller i klubben. Vi råder over spillere på alle niveauer – fra nybegyndere til danske mestre – og for give alle en fair chance for at vinde, gør vi til den ugentlige match brug af et handicapsystem.