Indendørs DM 2018/2019 i Herning


[vc_row][vc_column][md_text md_text_title1=”” md_text_title_separator=”no”]

Vi snuppede en flot 6. plads til DM Finalestævnet i Herning. Om søndagen tabte vi kvartfinalen mod DTU, hvorefter en sejr over Tørring og et nederlag til Ragnarok gav os 6. pladsen. Jeg er så glad for dette resultat, da det viser en flot positiv udvikling for truppen. I de seneste par sæsonener, har vi kæmpet om pladserne i bunden af tabellen – men det ser ud til at dette er vendt. Jeg er sikker på at det skyldes at vi spiller som et homogent hold, hvor alle kender deres roller og styrker. Men også pga. Rasmus‘ kæmpe træner indsats, hvor vi er blevet bedre til det hurtige Aalborg-spil og er blevet introduceret for nye setups. Giv ham lige en ekstra high-five eller et skulderklap for hans engagement!

I øvrigt, så var vi det eneste hold der slog KFK til finalestævnet, som senere hen vandt guld! Hvilket jo reelt set betyder….

Weekendens finalestævne betyder også, at vi begynder at gå udendørs. Det vil sige at vi ikke har hal-tider i Aalborg Frejas hal mere for denne sæson. Vi starter dog med en pause for officielle træninger indtil d. 23, men folk er indtil da mere end velkommen til at tage med til Christians kastetræninger. Jeg har hørt, at han vil smide et opslag op om dette.

Vi udendørs indtil videre på Nørresundby Gymnasiums boldbaner både tirsdag og torsdag – men det er ingen hemmelighed at vi prøver at finde en bane tættere på centrum. Træningen d. 23 april er som sagt den første, hvor vi gerne vil invitere nybegyndere. Så hvis I kender en, som kunne tænke sig at starte eller bare prøve Ultimate – så tag personen med til denne træning! Det bliver super sjovt, og der vil være sodavand og øl efter træningen. Der kommer et facebook-opslag, så sørg for at melde jer til og inviter gerne venner, familie og andre bekendte.

Til slut vil jeg lige minde jer om, at der er general forsamling i vores klub ” Aalborg Frisbee Sport Forening” – det er lørdag den 20. April. Der er lagt op til en fest efter generalforsamlingen. Vi giver aftensmaden, men drikkelse må man selv tage med.

Venlig hilsen
Rathesan 
Formand for Aalborg Dinosaurs Ultimate

[/md_text][/vc_column][/vc_row]


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *