Your address will show here +12 34 56 78
  • KLUBBEN

    Aalborg Dinosaurs er en den største Ultimate klub i Nordjylland. Der er flere end 25 aktive medlemmer primært fra gymnasiet og universitet. Alle kan være med til træningerne både begyndere eller øvede. Vi træner fast hver tirsdag og torsdag fra 19.30-21.00 i Aalborg Frejas indendørs hal om vinteren, og om sommeren fra 18.00-20.00 i Nørresundby Gymnasiums boldbaner. Udover at have en fælles passion for sporten, mødes vi ofte til sociale arrangementer udenfor banen.

FÆLLESSKAB


En høj prioritet i klubben er at have et godt socialt fællesskab. Vi mener, at dette er fundamentalt for en velfungerende klub. Det skal være sjovt, at dyrke en sportsgren, og jo stærkere relationer, der er blandt medlemmerne, jo sjovere er det at komme i klubben. Det forsøger vi at skabe ved at løbende arrangere begivenheder, som ikke nødvendigvis kun indeholder disc golf.

UDVIKLING


Klubbens fællesskab danner de bedst mulige rammer for den enkelte til at udvikle og forbedre sit spil. Indlæringskurven i disc golf er langt mere stejl, hvis man kan få tips og tricks og udveksle erfaringer med andre. Derfor gør vi meget ud af, at nye spillere kommer til at spille med klubbens mere øvede spillere, både i den ugentlige match og til træninger i løbet af sæsonen.

KONKURRENCE


Flere af klubbens spillere er aktive i disc golf turneringer i hele landet, og for at styrke de konkurrencemæssige egenskaber er det vigtig at skabe en sund konkurrence, når vi spiller i klubben. Vi råder over spillere på alle niveauer - fra nybegyndere til danske mestre - og for give alle en fair chance for at vinde, gør vi til den ugentlige match brug af et handicapsystem.

  • HISTORIK

    Banen i Bundgaardsparken blev etableret i midt 90’erne, og blev i 2001 udvidet til 18 huller. Klubben blev stiftet nogle år senere, og selv om medlemstallene dengang var minimale, så blev fundamentet for klubben grundlagt af de få men passionerede medlemmer. Nogle af dem er stadig aktive klubmedlemmer i dag. I 2012 kom den nuværende formand til klubben, og han fik bygget videre på dette fundament. Siden da har medlemstallet været stødt stigende, og i dag har klubben en kerne af dedikerede medlemmer, der sikrer at vi stort set hver uge runder de 20 deltagere. Samtidigt er vi én af de klubber i landet, der er bedst repræsenteret ved turneringer, og vi kan endda bryste os af, at have to danmarksmestre.

  • FREMTIDEN

    I 2017 blev et ambitiøst projekt med at forny og re-designe banen i Bundgaardsparken sat i gang. Kommunen valgte i 2018 at støtte op om projektet og i løbet af 2019 vil alle kurve være skiftet til nye flotte kurve, og flere af teestederne vil være belagt med kunstgræs. Det er vores vision, at skabe landets flotteste bane. Derudover har vi en vision om, at klubben skal afholde turneringer ikke bare på den danske tour, men også på Eurotour. Dette vil kræve en bane med en høj standard, samt en klub, der kan løfte opgaven i flok. Begge dele er vi godt på vej imod.

Medlemmer
Hello, my name is Peter Swar, I'm a Finance Manager at Pixflow.
Heimir Gudbergsson
Klubmedlem
Hello, my name is Maria Guerra, I'm a Finance Manager at Pixflow.
Kasper Langdahl Nielsen
Klubmedlem
Hello, my name is Megan Star, I'm a Finance Manager at Pixflow.
Lena Brammer
Klubmedlem / Køkkenholdet
Hello, my name is Nathalie Brown, I'm a Finance Manager at Pixflow.
Natascha Kock Pedersen
Klubmedlem
Jeg har spillet disc golf siden 2004 og er regerende klubmester.
Kristian Engsig-Karup
Formand
Jeg har spillet disc golf siden 2014, og kan stadig ikke putte...
Steffen Falk Mariendal
Klubmedlem / Webansvarlig
Hello, my name is Megan Star, I'm a Finance Manager at Pixflow.
Tage Miller
Klubmedlem / Instruktør
Hello, my name is Peter Swar, I'm a Finance Manager at Pixflow.
William Bach
Klubmedlem / Scorekeeper

2018

Klubmester

Hvid: Kristian Engsig-Karup Gul: Lena Brammer

Årets spiller

Thomas Rasmussen

Årets Dinosaurs

Tage Miller og Daniel Lükkien

2017

Klubmester

Hvid: Thomas Rasmussen Gul: Christian Andersen

Årets spiller

Hans Christian Aaen

Årets Dinosaurs

William Bach og Steffen Falk Mariendal

2016

Klubmester

Thomas Rasmussen

Årets Dinosaur

Tage Miller

2015

Klubmester

Thorvaldur Thorarinsson

2014

Klubmester

Kristian Engsig-Karup

2013

Klubmester

Jacob T. Jacobsen