Your address will show here +12 34 56 78
 • KLUBAKTIVITETER

  Klubbens engagement, aktivitet og medlemmer har været stødt stigende de sidste år, og vi forventer, at denne trend vil fortsætte. Klubaktiviteten har grobund i faste ugentlige såvel som årlige aktiviteter, og nye tiltag blomstrer herfra...

 • MANDAGSHYGGE

  Klubbens store omdrejningspunkt er den ugentlige match, som spilles hver mandag. Her mødes medlemmerne til hygge og fælles opvarmning samt instruktion til nye spillere. Herefter spiller vi en runde opdelt i grupper af 3-5 personer. Efter runden samles vi og udnævner dagens vinder. Vi spiller med et handicapsystem, der gør, at alle har chance for at vinde på dagen.

 • TRÆNING

  Gennem sæsonen afholdes der træninger af de mere rutinerede spillere i klubben. Formålet er at hjælpe hinanden til at blive bedre disc golf spillere. Ofte er der et bestemt fokus til hver træning, fx en bestemt type kast eller del af det mentale spil. Vi kan benytte os af videoanalyse, der kan bidrage til, at synliggøre forbedringsmuligheder i en spillers teknik.

 • TRÆNINGSSTED

  Vi træner

 • VAHM / KUHL

  VAHM og KUHL er henholdsvis en intern vinter- og sommerturnering i formatet 'hulspil', hvor man spiller én mod én og kun vinderen går videre i turneringen. Hver runde løber over et par uger, hvor de to spillere selv aftaler hvornår deres match skal spilles. Til sidst mødes to spilleren i finalen for at finde ud af hvem der kan holde sig 'VAHM' i vinterens kulde eller 'KUHL' i sommervarmen.

 • HYGGE

  Klublivet byder også på andet end disc golf. Ofte og oftere står nogle af klubbens medlemmer for sociale arrangementer, der ikke nødvendigvis indeholder en disc eller kurv. Nye initiativer finder altid opbakning i klubben.