Nyheder
2
februar 2019
2019 Sæsonen
22
oktober 2018
Klubmesterskab 2018
2
februar 2018
2018 Sæsonen
8
oktober 2017
Klubmesterskab 2017
1
februar 2017
2017 Sæsonen
SØG
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Polterabend i Aalborg - Prøv noget sjovt og anderledes!

Hvis I har lyst til at gøre noget nyt og anderledes på jeres polterabend, så kan disc golf være et rigtig godt bud. I kommer med godt humør, og det I eventuelt vil spise og drikke. Vi kommer med en instruktør der også har godt humør og medbringer alt det I skal bruge til disc golf.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Hvad er disc golf?

Disc golf spilles næsten med samme regler som golf. I stedet for at slå til en bold med en kølle mod et hul, så kaster man en frisbee (disc) mod en hævet kurv. Målet er, at lande i kurven på færrest muligt kast. Disc golf er dog betydelig mindre teknisk krævende og derfor er læringskurven stejl. Fordi teknik er altafgørende i disc golf, så har alder, køn og fysisk form mindre betydning. Med andre ord; alle kan være med!  Vi har lavet en lille introduktionsvideo, der bedre forklarer, hvad disc golf handler om:

Hvordan fungerer det?

Et polterabend starter typisk med, at man ganske kort bliver fortalt hvad disc golf er og hele gruppen får en instruktion i, hvordan man kaster de basale kast. Derefter bliver man delt op i grupper, hvor man spiller en kort runde (4-9 huller). Vi anbefaler, at hele oplægget varer i minimum 2 timer, således at man når at blive ordentlig sat ind i, hvordan man spiller disc golf. Der findes flere spilvariationer, som kan gøre konkurrencen endnu sjovere, og så skader det jo ikke, at det er tilladt at have drikkevarer med rundt. I kommer med godt humør, og det I eventuelt vil spise og drikke. Vi kommer med en instruktør der også har godt humør og medbringer alt det I skal bruge til disc golf.

Vi kan skræddersy dagen til jer, hvad enten i er nybegyndere og det primære fokus er at have det sjovt sammen, eller at I ønsker at lære mere end de helt basale kast, og ønsker, at spilmæssigt mest muligt ud af runden sammen. Det ene udelukker bestemt ikke det andet. Hvis I har indslag eller andet i løbet af tiden sammen med os, er dette selvfølgelig muligt. Instruktøren kan også blive udstyret med et kamera, som kan tage billeder af jer i løbet af runden. Vores vigtigste opgave denne dag, er at I får det I ønsker ud af hele arrangementet.

Forespørgsel / Prisberegner

0
Valg af antal er ikke bindende.
En disc til 1.-3. plads. 400kr
Priskr

    • Text Hover
    • Text Hover
    • Text Hover