Your address will show here +12 34 56 78

Persondata- og cookiepolitik

Aalborg Dinosaurs Disc Golf (herefter 'klubben') behandler dine personoplysninger fx afgivet i forbindelse med tilmelding, modtagelse af elektronisk kommunikation eller senere ændring heraf, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Klubben behandler ligeledes dine personlige oplysninger i henhold til denne datapolitik, såfremt du er registreret i forbindelse med indmelding af medlemskab, tilmelding til en turnering eller klubaktivitet, forespørgsel på et event eller et professionelt samarbejde (fx via et sponsorat). Hvis du ikke kan acceptere dette, har du altid ret til at få slettet alle oplysninger klubben har gemt. Eventuelle ændringer til vores datapolitik vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

Hvilke personoplysninger behandler klubben?

Du giver os oplysninger i forbindelse med indmelding i klubben, benytter dig af kontaktskemaet eller indsender en forespørgsmål til event eller leje af klubdiscs. Vi indsamler aldrig flere oplysninger end nødvendigt. Når disse oplysninger ikke længere er nødvendige for klubben, bliver disse slettet.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

At registrere dig som medlem i klubben, at kunne kontakte dig, hvis du har sendt os en forespørgsel og at give vores klubsponsor Discimport en opdateret medlemsliste, som er afgørende for dig, hvis du skal benytte dig af klubrabatten.

Hvem modtager dine oplysninger?

Alle oplysninger du giver via vores hjemmeside bliver modtaget af klubbens formand. Vi videregiver kun oplysninger til vores klubsponsor Discimport, så du kan benytte dig af klubrabatten i deres webshop.

Hvor lagres dine oplysninger?

Oplysningerne er gemt på Googles mailserver. Medlemslisten sendes til Discimport via samme mailserver. Nogle personoplysninger (som navn) administreres af klubbens scorekeeper, som benyttes til interne og eksterne match og turneringer. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore partneres sikre servere.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: discgolf (a) dinosaurs.dk. Eventuelle forkerte oplysninger kan blive slettet eller korrigeret.

Cookies

Vi benytter ikke cookies på vores hjemmeside for at samle oplysninger om dig. Hvis det skulle ske, at vi benytter cookies på hjemmesiden, vil alle brugere af hjemmesiden blive informeret. Du ved, lige som alle andre hjemmesider hvor man skal trykke 'accept' inden man læser videre.