Your address will show here +12 34 56 78
  • KLUB- OG STØTTEMEDLEMSKAB

    Som medlem af Aalborg Dinosaurs Disc Golf vil du blive del af et stærkt fællesskab med mange fordele. Udover at kunne deltage til vores ugentlige mandagshygge og årlige klubmesterskab, vil du også få 20% rabat hos Discimport.dk. Du vil også være med til at støtte klubben, hvilket vi sætter meget stor pris på! Du kan også vælge at blive støttemedlem. Læs mere om dette længere nede på siden. Go' vind!

Indmeldning
Det glæder os, at du har lyst til at blive medlem af Aalborg Dinosaurs Disc Golf. 
Udfyld felterne og send formularen, og klik derefter på MobilePay linket til det medlemskab du har valgt, for at betale.

Hvad er et støttemedlem?
Et støttemedlemskab er til dig, der gerne vil støtte klubben, men ikke har mulighed for at komme eller ikke deltage så ofte. Det er primært til dig, der ønsker at give klubben et klap på skulderen ved at vise din støtte. Det er noget vi værdsætter højt, og selv om beløbet er uskyldigt, så hjælper det os som klub meget! Som støttemedlem vil du få adgang til årets klubmesterskab, dog uden mulighed for at kunne kåres som klubmester.
Betaling
Herunder er direkte links til betaling via MobilePay. Når vi har registreret din betaling vil du modtage en mail fra klubben med informationer omkring den kommende/ igangværende sæson. Så er du officielt medlem af Danmarks bedste klub!
For klubmedlemskab:
  • 300kr
For juniormedlemskab:
  • 300kr
For støttemedlemskab: