Referat

Mandagshygge #1

Årets første mandagshygge er in da books, og hvilken fantastisk start på sæsonen! 25 deltagere til første match vidner om, at vi kommer til at sætte nye standarder i Dinosaurs i 2019. Vi stiftede bekendskab med Søren Jensen, som Henning havde taget med fra HTH. Om det var et træk fra Hennings side i et forsøg på at genopbygge team HTH's lettere forfaldne storhedstid i klubben, vides ikke, men Søren bragte smil og godt humør, og vi håber at se ham igen.

 

Matchen blev spillet på samme layout som vintertour, og vi forventer at bruge dette indtil de sidste nye huller står klar. De nye skovhuller voldte, som forventet, problemer for de fleste, og nogle af disse huller kan måske fravriste hul 13 titlen som det hul vi elsker at hade. Det vil tiden vise. Uanset om man hader eller elsker de nye skovhuller, så kommer de til at lære os alle en masse om at kaste lige og at scramble. Det er nogle discipliner vi ikke har været specielt udfordret på tidligere her i Aalborg.

 

Takket være William Bachs arbejde var det kørt et opdateret handicap system i stilling, og det fortalte os, at Rasmus Tschentscher Jessen blev aftenens match vinder med en runde i -4 og 49 point (9 over handicap). 

 

Alle kom fra runden i godt humør, men da vi var færdige, var kulden allerede begyndt at sætte ind, så vi hoppede hurtigt i bilerne og begav os mod Wilderbeest Gastropub, hvor menuen stod på Gastro burgers. Thomas Rasmussen og Steffen Falk Mariendal stod for den største bedrift, som var at sætte en burger på størrelse med en håndbold til livs. Ret imponerende, og lidt nasty.

 

Alt i alt var det en super fed start på sæsonen efter min mening, og jeg glæder mig allerede til næste mandag.

 

God vind!