Referat

Klubmesterskab 2017

Klubmesterskaberne er veloverstået, og det er med stort tryk på VEL. I mine øjne var denne dag den bedste dag i Dinosaurs, siden jeg startede i klubben. Ikke for at tage noget fra alle de andre oplevelser, men denne dag var noget specielt. Der var helt fra morgenstunden en fantastisk atmosfære, som forsatte hele dagen og aftenen. Jeg har det sidste stykke tid hygget mig gevaldigt med at stikke en god dag sammen til os, og det arbejde kan selvfølgelig tage en del af æren for, at dagen blev så god, men den klart største del af æren skal gå til alle jer, der mødte op. Selv den mest velplanlagte turnering kan falde til jorden, hvis for det første folk ikke møder op, og for det andet, hvis folk møder op med den forkerte indstilling.

I går var vi knap 30 deltagere, som alle kom med dén indstilling, at det primære formål med dagen var at nyde hinandens selskab og få en god oplevelse med disc golf. Det var i hvert fald sådan jeg opfattede det. Det underbygges også af, at på trods af det dårlige vejr, kun var smil og god stemning hele vejen rundt.

Den gode stemning kan fornemmes i dén video, som Steffen har strikket sammen fra præmieoverrækkelsen, og jeg synes helt klart den er et kig værd. Beklager den dårlige lyd. Det var et GoPro. Hvis ikke I vidste det, så har vi en youtube channel, hvor der vil blive lagt videoer som denne op fremover. Der er linket til den nedenfor. Der vil blive lavet en video med aktion fra banen på et senere tidspunkt, som også lægges på Youtube.


Kæmpe stort tak til jer alle for, at gøre det til en fornøjelse at forkæle jer.

Mvh Kristian