Nyheder
2
februar 2019
2019 Sæsonen
22
oktober 2018
Klubmesterskab 2018
2
februar 2018
2018 Sæsonen
8
oktober 2017
Klubmesterskab 2017
1
februar 2017
2017 Sæsonen
SØG
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Klubben

Aalborg Dinosaurs er en af landets mest aktive og velfungerende disc golf klubber. Den vigtigste filosofi i klubben er, at alle er velkommen. Hvad enten din primære motivation er fællesskab, udvikling eller konkurrence, så kan du finde ligesindede hos os. Så længe du kan lide at spille discgolf, så passer du perfekt ind.
 • Fællesskab

 • Udvikling

 • Konkurrence

Fællesskab

En høj prioritet i klubben er at have et godt socialt fællesskab. Vi mener, at dette er fundamentalt for en velfungerende klub. Det skal være sjovt, at dyrke en sportsgren, og jo stærkere relationer, der er blandt medlemmerne, jo sjovere er det at komme i klubben. Det forsøger vi at skabe ved at løbende arrangere begivenheder, som ikke nødvendigvis kun indeholder disc golf.

Udvikling

Klubbens fællesskab danner de bedst mulige rammer for den enkelte til at udvikle og forbedre sit spil. Indlæringskurven i disc golf er langt mere stejl, hvis man kan få tips og tricks og udveksle erfaringer med andre. Derfor gør vi meget ud af, at nye spillere kommer til at spille med klubbens mere øvede spillere, både i den ugentlige match og til træninger i løbet af sæsonen.

Konkurrence

Flere af klubbens spillere er aktive i disc golf turneringer i hele landet, og for at styrke de konkurrencemæssige egenskaber er det vigtig at skabe en sund konkurrence, når vi spiller i klubben. Vi råder over spillere på alle niveauer - fra nybegyndere til danske mestre - og for give alle en fair chance for at vinde, gør vi til den ugentlige match brug af et handicapsystem.
 • Historik

  Banen i Bundgaardsparken blev etableret i midt 90’erne, og blev i 2001 udvidet til 18 huller. Klubben blev stiftet nogle år senere, og selv om medlemstallene dengang var minimale, så blev fundamentet for klubben grundlagt af de få men passionerede medlemmer. Nogle af dem er stadig aktive klubmedlemmer i dag. I 2012 kom den nuværende formand til klubben, og han fik bygget videre på dette fundament. Siden da har medlemstallet været stødt stigende, og i dag har klubben en kerne af dedikerede medlemmer, der sikrer at vi stort set hver uge runder de 20 deltagere. Samtidigt er vi én af de klubber i landet, der er bedst repræsenteret ved turneringer, og vi kan endda bryste os af, at have to danmarksmestre.

 • Fremtiden

  I 2017 blev et ambitiøst projekt med at forny og re-designe banen i Bundgaardsparken sat i gang. Kommunen valgte i 2018 at støtte op om projektet og i løbet af 2019 vil alle kurve være skiftet til nye flotte kurve, og flere af teestederne vil være belagt med kunstgræs. Det er vores vision, at skabe landets flotteste bane. Derudover har vi en vision om, at klubben skal afholde turneringer ikke bare på den danske tour, men også på Eurotour. Dette vil kræve en bane med en høj standard, samt en klub, der kan løfte opgaven i flok. Begge dele er vi godt på vej imod.

Referat

2019 Sæsonen

2. februar 2019

Den forgangne sæson var vores hidtil bedste efter min mening. Der var ikke bare flere medlemmer end nogensinde før, men de var også mere aktive. Jeg m...

Referat

Klubmesterskab 2018

22. oktober 2018

Årets klubmesterskab er veloverstået, og det er med stort tryk på “vel”. Efter min mening, så var det det bedste klubarrangement til dato....

Referat

2018 Sæsonen

2. februar 2018

Der sket så meget det seneste år og der er udsigter til at der kommer til at ske endnu mere i denne sæson, så jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte...

g20

Galleri

g19

Galleri

g18

Galleri

g17

Galleri

g16

Galleri

g15

Galleri

g14

Galleri

g13

Galleri

g12

Galleri

g11

Galleri

g10

Galleri

g9

Galleri

g8

Galleri

g7

Galleri

g6

Galleri

                                            Hall of Fame

 • Text Hover
Klubmesterskab 2021
Klubmester - Hvid: Rasmus Tschentscher Jessen
Klubmester - Gul: Silas Evald Wive
Årets spiller: Þóra Lynggaard
Årets Dinosaurs: Niels Merrild Zachariassen , Niklas Jørgensen
 • Text Hover
Klubmesterskab 2020
Klubmester - Hvid: Niels Merrild
Klubmester - Gul: Claus Brix Pedersen
 • Text Hover
Klubmesterskab 2019
Klubmester - Hvid: Heimir Gudbergsson
Klubmester - Gul: Christoffer Frederiksen
Årets spiller: Heimir Gudbergsson
Årets Dinosaurs: Lena Brammer, Sabine Jåtog, Stefan Troels Larsen, Jacob Teglgaard Jakobsen
 • Text Hover
Klubmesterskab 2018
Klubmester - Hvid: Kristian Engsig-Karup
Klubmester - Gul: Lena Brammer
Årets spiller: Thomas Rasmussen
Årets Dinosaurs: Tage Miller, Daniel Lükkien
 • Text Hover
Klubmesterskab 2017
Klubmester - Hvid: Thomas Rasmussen
Klubmester - Gul: Christian Andersen
Årets spiller: HC Aaen Jensen
Årets Dinosaurs: William Bach, Steffen Falk Mariendal
 • Text Hover
Klubmesterskab 2016
Klubmester: Thomas Rasmussen
Årets spiller: Tage Miller
Klubmesterskab 2015
Klubmester: Thorvaldur Thorarinsson
 • Text Hover
Klubmesterskab 2014
Klubmester: Kristian Engsig-Karup
Klubmesterskab 2013
Klubmester: Jacob Teglgaard Jakobsen