Nyheder
2
februar 2019
2019 Sæsonen
22
oktober 2018
Klubmesterskab 2018
2
februar 2018
2018 Sæsonen
8
oktober 2017
Klubmesterskab 2017
1
februar 2017
2017 Sæsonen
SØG
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Klubaktiviteter

Klubbens engagement, aktivitet og medlemmer har været stødt stigende de sidste år, og vi forventer, at denne trend vil fortsætte. Klubaktiviteten har grobund i faste ugentlige såvel som årlige aktiviteter, og nye tiltag blomstrer herfra...
 • MANDAGSHYGGE

  Klubbens store omdrejningspunkt er den ugentlige match, som spilles hver mandag. Her mødes medlemmerne til hygge og fælles opvarmning samt instruktion til nye spillere. Herefter spiller vi en runde opdelt i grupper af 3-5 personer. Efter runden samles vi og udnævner dagens vinder. Vi spiller med et handicapsystem, der gør, at alle har chance for at vinde på dagen.

 • TRÆNING

  Gennem sæsonen afholdes der træninger af de mere rutinerede spillere i klubben. Formålet er at hjælpe hinanden til at blive bedre disc golf spillere. Ofte er der et bestemt fokus til hver træning, fx en bestemt type kast eller del af det mentale spil. Vi kan benytte os af videoanalyse, der kan bidrage til, at synliggøre forbedringsmuligheder i en spillers teknik.

 • KLUBMESTERSKAB

  Klubben bruger mange ressourcer på denne dag, og dagen har de sidste par år overgået sig selv. Derfor kan vi trygt sige, at klubmesterskabet er klubbens ubetingede største begivenhed! Udover at kåre årets klubmester, så handler dagen primært om, at have det sjovt og spille en masse disc golf sammen.

 • AALBORG OPEN

  Siden 2010 har Aalborg Open været en del af Danish Tour, som er en række turneringer for landets bedste spillere. Aalborg Open, har ligesom klubmesterskaberne, år efter år overgået sig selv, og betragtes i dag som en af landets bedste turneringer. Turneringen er åben for spillere på alle niveauer, og for nye spillere i klubben er det et godt sted at få sin første turneringserfaring. Vores klubsponsor Discimport møder altid op med en stor butik, der holder åbent hele weekenden.

 • JYSK VINTERTOUR

  Hvert år gennem vinteren afholdes der én gang om måneden turneringer på de jyske baner. En af afdelingerne afholdes naturligvis også på banen i Aalborg. Det er altid en super hyggelig og uformel dag, der som regel byder på en del spænding, fordi den samlede stilling i touren bliver afgjort.

 • VAHM / KUHL

  VAHM og KUHL er henholdsvis en intern vinter- og sommerturnering i formatet 'hulspil', hvor man spiller én mod én og kun vinderen går videre i turneringen. Hver runde løber over et par uger, hvor de to spillere selv aftaler hvornår deres match skal spilles. Til sidst mødes to spilleren i finalen for at finde ud af hvem der kan holde sig 'VAHM' i vinterens kulde eller 'KUHL' i sommervarmen.

 • HYGGE

  Klublivet byder også på andet end disc golf. Ofte og oftere står nogle af klubbens medlemmer for sociale arrangementer, der ikke nødvendigvis indeholder en disc eller kurv. Nye initiativer finder altid opbakning i klubben.

 • BANEPLEJE

  En stor del af medlemmerne bruger mange frivillige timer på vedligeholde og forbedre banen, og vi hygger os gevaldigt, når vi gør dette. Vi har en ambition om at få Danmarks pæneste og mest veltrimmede bane, og derfor er vi glade for, at flere af klubbens medlemmer, er store bidragsydere i det frivillige arbejde med at realisere den. Det er også god motion, og resultatet er meget tilfredsstillende.