Referat

Arbejdsdag

Super tilfredsstillende arbejdsdag på banen i dag! Selv om det ville have været fedt, hvis vi havde været nogle flere, så nåede vi faktisk overraskende meget.

- der blev gravet over 20 teepæle op. Shit det var hårdt, det hjalp da Joachim Nielsen kom med to stropper og en meget effektiv teknik, hvilket gjorde det langt nemmere. Det skadede heller ikke at manden kan tage fat.

- Mens HC, Joachim, Daniel Høegh og undertegnede fik pælene fra jorden og helt ned på losseren, så fiksede Thomas Rasmussen og Steffen Falk Mariendal det nye hul 8. Det er som om øgenavnet "troldehullet" hænger lidt ved. Det er ikke færdigt, og der er ikke kurv, men I er yderst velkommen til at teste det alt det I vil. Der er sat en gul pind, dér hvor kurven kunne tænkes at stå. Der skal cleanes mere op, og det er muligt vi får lov at fjerne et træ eller to mere, men intet er sikkert. Umiddelbart tror vi dog at det ender med, at troldehullet bliver hul 8 og så dropper vi det nuværende hul 8. Grunden er sikkerhed, konflikt med andre hul 4 og 7 og ja, så også manglende begejstring for hullet fra jer medlemmer. Det er dog ikke helt sikkert, og det afhænger af, om vi kommer frem til at troldehullet er fedt. Det skal vi bruge jeres feedback til at finde ud af. Det er i hvert fald et drive vi ikke har andre steder på banen.

- Gamle hul 4, 5, 7, 12, 16 er nu nedlagt, og kurvene ligger ved siden af hul 1. De er allesammen solgt og vil blive afhentet snart.

- tee måtten fra gamle hul 9 er delt og lagt på hul 10 (øhullet) og hul 6b (alléhullet). Måtten fra gamle hul 7 er ikke genbrugt endnu, da vi ikke havde flere pløkker (eller mere energi.... 😅).

Jeg håber, I synes om det, og så vi jeg opfordre jer til at give dagens fem mænd i skysovs et klap på skulderen i morgen (hvor jeg desværre ikke kan kommer). Det var sku en jætteindsats i dag, som kommer os alle til gode.

Næste skridt er at få de sidste kurve i, og så står den forhåbentligt snart på lægning af teepads. Vi havde et møde med en anlægsgartner i dag, som skal give tilbud på opgaven.

God vind. Ses! 😎