Referat

2019 Sæsonen

Den forgangne sæson var vores hidtil bedste efter min mening. Der var ikke bare flere medlemmer end nogensinde før, men de var også mere aktive. Jeg mødte folk i parken, som bor i området, der sagde, at det var helt fantastisk med al den aktivitet der var i parken. De havde virkeligt lagt mærke til os, og var glade for, at parken blev brugt så flittigt. Det var virkeligt dejligt at høre.

Ud over at aktiviteten på banen var større end nogensinde, så var det noget andet der nåede nye højder i løbet af 2018 i Dinosaurs, og det var medlemmernes engagement i den praktiske del af klubaktiviteterne. Både med hensyn til forplejning, scorekeeping, banepleje og træning/instruktion, så var det nogen der tog ansvaret for opgaverne, og de ownede dem! Det synes jeg i hvert fald. Jeg vil ikke nævne nogen navne her, for I ved hvem I er allesammen, og jeg er dybt taknemmelig for, at I tager ejerskab og skubber mig til side. Det er sundt for klubben, så bliv endeligt ved med det.

Det fører mig frem til, hvad der står på plakaten i 2019. Det er ikke så lidt, men hvis vi kan løfte i flok, så kommer det både til at blive nemt og super godt alt sammen. Jeg vil i løbet af februar lave en plan med nogle af de ansvarsområder, der er forbundet med årets begivenheder. Mit håb er så, at finde nogen, der har mod på, at tage ansvaret for enkelte opgaver, og så følgende sætte et crew sammen efter eget valg til at løse opgaverne.Her er i hvert lidt omkring, hvad sæsonen 2019 kommer til at byde på i Aalborg Dinosaurs.

Ny bane
Som du nok allerede har bemærket, er der begyndt at poppe nogle nye flotte kurve op ad jorden i stedet for de gamle kurve. Det er et projekt, der startede i 2017, og nu er begyndt at blive realiseret. Det er vores plan, at den nye bane skal stå færdig med kurve og kunstgræs teesteder i løbet af 2019.
Masser af banepleje
Jeg håber, du har samme oplevelse som mig, når du spiller på banen: Det er bare mere nice, at kaste, når banen står skarpt. Hvis du har det, så skal du vide, at den følelse kun bliver forstærket, hvis man selv har været med til at gøre den skarp. Vi kommer i 2019 til at afholde masser af arbejdsdage, hvor alle er velkommen til at deltage, Der er ingen forventninger, og det skal være af egen fri vilje, men du skulle overveje det, for vi hygger os faktisk gevaldigt, når vi er derude.
Mandagshygge
Til marts starter vi stille og roligt op med den ugentlige match, hvor vi mødes og spiller en runde sammen. Vi spiller med handicap, så dagens vinder er den spiller, der har spillet bedst i forhold til sit vanlige niveau. Sidste år var vi 20-25 stykker til hver match. Det snit skal vi slå i år!
Træning
De sidste par sæsoner er der af forskellige spillere blevet arrangeret fællestræning, hvor der har været fokus på specifikke kast eller spilsituationer, som deltagerne så har kunne hjælpe hinanden med at finpudse. Ud fra den feedback, jeg har fået, så har deltagerne fået stort udbytte ud af træningerne, og derfor vil jeg se på, hvordan vi kan satse endnu mere på det i 2019.
Jysk Vintertour
Til marts har vi årets første turnering, hvor der afholdes sidste afdeling af Jysk Vintertour. Touren arrangeres af ÆDGK fra Haderslev, og de har fået lavet et format, som er meget afslappende og begyndervenligt, så hvis ikke du har prøvet turnering før, er dette et godt sted at begynde.
Påskegolf
Det er efterhånden blevet en tradition, at vi afholder Påskepargolf turnering, så det gør vi selvfølgeligt også i år.
‘VAHM’ (sommeredition)
Hen over vinteren arrangerede Jacob T en turnering med et super fedt turneringsformat. Spørg i klubben, hvis du ikke ved hvad det er. Det var en stor succes, og jeg tror han vil gentage successen i en sommerversion.
Aalborg Open
Aalborg er med på Danish Tour, som har fået en ‘revival’ på grund af en flok initiativrige discgolfere ude i landet. Sidste år var Aalborg Open (selv uden Danish Tour) en stor succes, og vi lavede nogle tiltag, som var spot on. Dem vil vi gentage og forbedre. Med det engagement der var sidste år fra flere af klubbens medlemmer og den nye bane, så har jeg kæmpe forventinger til Aalborg Open 2019. Det bliver stort.
Klubmesterskab
Apropos stort, så tror jeg der var bred enighed om, at sidste års klubmesterskab var helt specielt. Der blev virkeligt fyret op under alle kedlerne, og alle osede af god energi. Vi kommer forhåbentligt til at gentage successen i år. Der bliver i hvert fald ikke fyret mindre op end sidste år.