Referat

2018 Sæsonen

Der sket så meget det seneste år og der er udsigter til at der kommer til at ske endnu mere i denne sæson, så jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte…..men jeg giver det da et skud.

Sæsonen 2017
Som proklameret i sidste års sæson skriv, så blev 2017 en rigtig god sæson for Aalborg Dinosaurs. Den robuste kerne af spillere, som blev skabt i løbet af 2016, holdte fast i 2017 og faktisk blev den kun større i løbet af året. Vi havde rekordstort deltager antal i mandagsmatch og hen over sommeren var det kotume, at vi var 20+ spillere hver gang. Vi sluttede sæsonen med 38 betalende medlemmer!

En af grundene til dette er uden tvivl indførslen af DiscLink handicap systemet, som er skabt og udviklet af Steffen og William. Det skal de selvfølglig have kæmpe tak for, men er del af takken
for systemets succes skal også gå til alle jer medlemmer, for at tage så godt imod det og bruge det flittigt. Handicapsystemet har utvivlsomt gjort det sjovere at deltage i mandagsmatch, som helt ny, og om dét er årsagen til, at vi har set så mange nye ansigter i løbet af året, ved jeg ikke helt. Jeg tror måske mere det er fordi vi bare oser af god energi, når vi samles. Det er denne energi, jeg
glæder mig til at komme op til om mandagen, i højere grad end det er at spille. Ud over mange nye, så bød 2017 også på opblomstringen af nye talenter. En enkelt spiller dernfor alvor rykkede i niveau var H.C., som har haft en opadgående kurve i lang tid, og nu er fast mand fra hvid tee – og endda er in contention blandt os gamle ræve. H.C. blev velfortjent valgt til årets spiller ved klubmesterskaberne.

Apropos klubmesterskaber, så var det ikke overraskende med rekordstort deltagerantal. 27 spillere stod klar til start, hvilket er 9 flere end den tidligere rekord. Thomas Rasmussen blev (som forventet) årets klubmester, men det var ikke uden kamp med Peter Sonne, som var et enkelt put fra at snuppe sejren. På dagen blev der ud over kåringen af H.C. også kåret to ”årets dino” og det var Steffen og William for deres fantastiske arbejde bag kulisserne.

Rundt til landets turneringer var Dinosaurs for det meste stærkt repræsenteret, og selvfølgelig var det i klubtøjet. Vi får store props fra andre spillere for at checke så godt ud. Resultatmæssigt, så var det uden sammenligning det bedste år set med Dino briller. Det blev i alt til 6 turneringssejre og 17 top 3 placeringer. Det er sku stærkt!

 Open:
o Thomas Rasmussen var flere gange lige ved og næsten, men det blev desværre
ikke til nogen sejre. Det blev derimod til en 2. plads, to 3. pladser, hvilket jeg
synes er flot, men som Thomas nok ikke er tilfreds med 
18. marts 2018
o Undertegnede havde for en gangs skyld en turnering, hvor spillet
fungerede hele vejen, og det første til en 3. plads i Aalborg Open. Flot, Kristian!

 Master:
o Jakob T viste Dino flaget fra den bedste side med sejr i Gram og Valby, samt en 2.
plads i Aalborg. Når det kører for Jakob, så er han klart blandt de bedste
masterspillere i landet.

 Grand Master:
o Vores eneste grand master, Martin Vennevold, var ikke voldsomt aktiv i de
danske turneringer, men han slog til når han var. Til DM i Tilst holdte han
sammen på det, og tog en flot 2. plads. Det samme gjorde han i Aalborg.

 Women:
o Det længe ventede comeback fra alle tiders bedste dame spiller, Lena Brammer,
kom til DM i Tilst. Selv om hun måtte se sig slået af en stærkt spillende Lydie, så
blev det til en flot 2. plads. Vi håber selvfølgelig Lena finder mere tid til at kaste
discs i fremtiden.

 AM Advanced:
o I 2017 stillede vores up and coming talenter stadig op i AM Intermediate, men i
vores egen turnering i Aalborg fik jeg overtalt HC til at stille op i AM Advanced,
og han kvitterede med at vinde hele lortet. Vildt godt gået!

 AM Intermediate:
o HC sparkede sæsonen i gang med at vinde i Mølleparken, Taastrup. Bum!
o I Mølleparken var det ikke kun HC der var godt kørende for Martin Amadeus tog
2. pladsen. Det blev også til en 2. plads i Tilst, hvorefter Martin snuppede sejren
på hjemmebane i Aalborg.
o Den tredje Dino turneringssejr i AM2 kom i hus da Tage Miller vandt i Tilst.
Derudover fik han en 2. plads i Aalborg.
Helt fantastisk sæson for os rent resultatmæssigt, men jeg er sikker på, det er en naturlig
konsekvens af, at vi har nogle gutter der spiller og træner meget flittigt. Hele året rundt. Jeg er
spændt på at se, hvad vi kan drive det til i 2018. Jeg har i hvert fald en helt klar fornemmelse af,
at vi kommer ud og deltager i masser af turneringer.

Sæsonen 2018
For mange af os er den helt store event i 2018 arbejdet med at designe en ny bane i Bundgårdsparken og forhåbentligt realisere den, inden året er omme. Hvornår vi tager det første spadestik vides ikke, men der arbejdes i hvert fald flittigt på sagen. Allerede nu har vi, som I nok har set fået åbnet op i skovene, så vi nu er en bane med skovhuller. Til at koordinere banedesignet har vi nedsat et baneudvalg bestående af Daniel Lükkien, Jakob T, Thomas Rasmussen, Steffen og mig selv. Vi vil sammen sørge for, at banen bliver spitzenklasse, og det eneste vi forventer af jer, er at I er klar med knofedt, når vi når til at der skal lægges noget i jorden. I vil løbende blive opdateret på udviklingen.

2018 bliver også et spændende år med hensyn til aktiviteten til de ugentlige matches og træning. Sidste år var den bedre end nogensinde, og jeg har ikke grund til at tro andet, end at dén udvikling fortsætter. Jeg håber i hvert fald, I vil blive ved med at møde op, og tage jeres venner og bekendte med. Turneringsmæssigt har jeg også store forventninger til sæsonen. Godt nok bliver der ikke nogen DDGU tour, men det betyder ikke, at der ikke bliver nogen turneringer. Tværtimod. Der er allerede planlagt en lang række turneringer i hele landet. Vi vil sørge for, at poste på Facebook, når der er noget under opsejling. I første omgang skal du overveje, at deltage i Momhøje d. 29. marts (der er linket til begivenheden tidligere i gruppen) og selvfølgelig vores egen turnering d. 7.-8. april. (også links i gruppen).

I løbet af året kører vi selvfølgelig videre med mandagsmatch, som allerede er i gang. Derudover kører vi egen i år med træning en hverdagsaften hver uge. Den specifikke ugedag er endnu ikke fastlagt. Mon ikke der også bliver arrangeret noget mere eller mindre fast søndagshygge. Der bliver uanset hvad rig mulighed for at komme ud og spille med de andre dinoer.

Jeg håber og tror, det bliver en fantastisk sæson.

God vind
Kristian