Your address will show here +12 34 56 78
 • Text Hover

Teeskilte er opdateret til endeligt turneringslayout! Tilmelding lukker snart!

Image Caption

TD

Kristian Engsig-Karup

Program

Fredag 23. august

Hele dagen
Banen er åben til træning på layout A.

19:00 - Indlogering af overnattende på skolen
Alle der skal sove på skolen samles, og I får en tour af jeres midlertidige bopæl. Der vil blive valgt en nøgle ansvarlig, som bliver jeres 'go-to-guy', hvis I skal ind i løbet af dagen.

21:00 - Night Time Pargolf
Lys på teesteder, lys på discs og lys på kurven. Vi spiller 10 hullers par golf, hvor alle kaster fra gul tee. Find en makker og en gennemsigtig midrange.
Dioder kan købes i Discimport pro shoppen.
Lørdag 24. august

08:00 - Registrering, morgenmad og opvarmning
Vær venlig at registrer dig, som noget af det første du gør. Morgenmads buffeten er til fri afbenyttelse fra kl. 8 til kl. 9, hvor den vil blive ryddet væk. Som opvarmning kan du med fordel smutte på fodboldbanen (mellem skolen og hul 4), hvor der vil være opsat en driving range med afstandsskilte.

09:15 - Spillermøde
Spillermødet starter kl. 9.15 SHARP, uanset om DU er der eller ej.

10:00 - 1. runde - Layout #A

13:30 - Frokost
Dino Foods disker op med lækre gourmet hotdogs og mæthedsgaranti.

14:45 - Kort spillermøde
Hurtig samling, hvor eventuelle spørgsmål kan blive besvaret, efterfulgt af score card pickup.

15:15 - 2. runde - Layout #A

20:00 - Aftensmad
Dino Foods serverer langtidsstegt culottesteg tilberedt ala Sous Vide med lækkert tilbehør. Du vil ikke gå glip af dette.

21:00 - Finale cut offentliggøres på Metrix
Søndag 25. august

07:00 - Morgenmad

08:00 - Kort spillermøde

08:30 - 3. runde - Layout #B

12:00 - Frokost
Dino Foods serverer smørrebrøds plader med forskelligt pålæg og selvfølgelig mæthedsgaranti.

13:00 - Finale (10 huller, golfstart) - Layout #C
Så skal tingene afgøres. Benyt meget gerne muligheden for, at gå rundt på banen og giv de spillerne, der er i action din opbakning. Der kan købes kolde drikkevarer på arealet lige mellem hul 18 og 20. Finale huller (19-20-1-2-6-8-9-10-11-18) . Golf start i forventet rækkefølge: AM2, AM1, MJ18, MP55, MP50, MP40, FPO, MPO. 

16:00 (estimat) - Præmieoverrækkelse
Vi håber, at alle prioriterer at blive til ceremonien, så de dygtige vindere, får den størst mulige applaus.
 • AALBORG OPEN BLIVER ENDNU BEDRE I ÅR

  Sidste års Aalborg Open var vores hidtil største succes, men vi hviler ikke på laurbærrene, og stræber fortsat efter at give alle deltagere en fantastisk disc golf oplevelse. De ændringer af banen, som blev introduceret til sidste års turnering, er blevet fintunet og enkelte nye spændende ændringer er blevet tilføjet. Dette års banelayout bliver det mest udfordrende og mest alsidige layout i turneringens historie. Derudover har endnu flere af Dinosaurs medlemmer meldt sig på banen til at tage ansvar for forskellige dele af turnerings arrangementet, så denne del af jeres oplevelse vil også nå nye højder.

 • GOD OPLEVELSE, SELV OM IKKE SPILLET KØRER

  Vi ved alle, at det er sjovest at spille disc golf, hvis man spiller godt. Desværre er det ikke altid tilfældet til turneringer, og derfor er det vigtigt, at alt udenom spillet på banen giver deltagerne en god oplevelse. En stor del af denne oplevelse er maden, og her stræber vi i Aalborg efter at være i særklasse. Et team af Dinosaurs medlemmer har slået sig sammen og vil i år forsøge at overgå sidste års kulinariske succes. Så hvis du er mest til en standard sandwich til frokost og pizza til aften, så må du selv klare den. Vi kører stor gourmet hotdogs lørdag og højtbelagt smørrebrød søndag. Lørdag aften står den på sous vide tilberedt culotte steg med trimmings. Dino foods giver mætheds garanti og er selvfølgelig også klar til at tilberede noget lækkert til vegetarer.

Banen

Nyt banedesign

Som flere allerede er blevet bekendt med, så har vi fået skov huller i Bundgårdsparken. Samtidigt har vi lavet små justeringer på banen, for at øge sværhedsgraden på de huller, som tidligere var kendt som must-have-birdies. Som en ekstra feature har vi på visse huller lavet to kurvplaceringer, som vil blive skiftet i løbet af turneringen. 

Alt i alt er banen blevet mere udfordrende og alsidig, uden at det er gået ud over dén charme, som banen altid har haft. Vi er særdeles tilfredse med resultatet, og håber I også vil synes om det. Nedenunder kan du se de tre layouts (#A, #B og #C) fra henholdsvis hvid og gul tee. Klik på billedet for at se stort format.
 • Text Hover
 • Text Hover

Huller

Format & retningslinjer

Generelt

Aalborg Open 2019 er den 4. afdeling af Danish Tour 2019, og følger derfor DDGU’s retningslinjer for Danish Tour. Disse retningslinjer drejer sig mest om alle de ting, der foregår op til turneringen. Til selve turneringen skal du som spiller ikke bekymre dig om andet end at ramme linjerne og følge PDGA’s regelsæt, som du nok er vant til at spille efter. En enkelt ting i DDGU’s retningslinjer kan dog forhåbentlig have en indflydelse direkte på dig, og det er, at der i Danish Tour er minimum pay-out på 55% af deltagergebyret i alle rækker.


Turneringen er sanktioneret som B-tier i PDGA Europe. Og hvad vil det så sige?

 • Der er sikkerhed for fine penge præmier.

 • Pay out til minimum top 20% i alle rækker.

 • Kontant præmiesum til PRO rækkerne på MINIMUM 5000 kr.

 • Der er flere PDGA ranglistepoint at spille om (+50% i forhold til en C-tier).

 • Der er trofæ til vinderne i alle rækker.

Turneringsformat

Der spilles to runder lørdag på layout A (20 huller – par 67). Søndag spilles der en runde for alle på layout B (20 huller – par 66) og finale på layout C (10 huller – par 33) for omtrent top 25% i alle rækker. Det offentliggøres lørdag aften, hvor mange der spiller finale i hver række. 


I tilfælde af omspil om 1. pladsen i alle rækker spilles der sudden death på hul 11-12-11-12-11 (CTP).

 • MPO, MP40 og AM1 spiller fra hvid tee.

 • FPO, MP55, MP50, MJ18 og AM2 spiller fra gul tee.

Antal pladser: 100

Registreringsinfo

Tilmeldingsforløb

Tilmeldingen forløber i to stages: 


Stage 1:  Åbner 22. juni kl. 20.00 

Åben for:

 • MPO (mindst 935 PDGA rating)

 • FPO (alle)

 • MP40 (mindst 920 PDGA rating)

 • MP50 (mindst 850 PDGA rating)

 • MP55 (mindst 850 PDGA rating)

 • MJ18 (alle)

Stage 2:  Åbner 29. juni Kl. 20.00

Åben for: ALLE

Deltagergebyr

 • 350 kr for PRO rækker.

 • 300 kr for AM rækker.

Gebyret er lidt højere i PRO rækkerne for at kunne tilbyde bedre kontante præmier i disse rækker. Du kan betale via PayPal* eller MobilePay (221991).

*Ved betaling via PayPal tillægges et gebyr på 15 kr.

Tilmeldingsfrist

Registrering lukker 18. august kl. 20.00.


Efter dette tidspunkt er det TD’s beslutning om flere kan komme med i turneringen. Skulle det ske, at du er sent ude, så skriv til TD via kontaktformularen på denne side og kryds fingrene.  I tilfælde af fuldt felt, så er det “først-til-mølle” med de første 95 betalende pladser, og derefter kommer man på venteliste. Det vil sige, at du kan miste din plads, hvis du ikke har betalt. TD råder over 5 wildcards, som kan fordeles uafhængigt af plads på ventelisten. Skulle der komme afbud inden turneringens start vil pladsen gå til den første på ventelisten.

Afbud

Afbud skal ske direkte til TD - enten via kontaktformularen eller på anden vis.

 • Hvis du melder afbud inden registreringens afslutning d. 18. august kl. 20.00 vil du få hele deltagergebyret tilbage.

 • Hvis du melder afbud efter registreringens afslutning d. 18. august kl. 20.00 vil du ikke få deltagergebyret tilbage, men du vil have muligheden for at “sælge” din plads videre til en anden, der kan stille op i samme række som dig. I dette tilfælde skal du kontakte TD hurtigst muligt.

Præmier

 • Vinderne i alle rækker vil kunne drage hjem fra Aalborg med et af de eftertragtede trofæer, som selvfølgelig er designet og lavet af Lena Brammer (Brammer design).

 • De øvrige præmier i PRO rækkerne vil bestå af cold cash. Som udgangspunkt følges DDGU’s fordeling, men der vil blive tilføjet et på nuværende tidspunkt ukendt beløb til topplaceringer i nogle af rækkerne.

 • AM rækkerne vil få præmierne udbetalt i gavekort til Discimport.dk.

 • Præmier til CTP, ace og måske andet vil være lækre disc golf merchandice.

Livescore

Idet scorekeeping foregår via Disc golf Metrix vil der være mulighed for at følge scores live under turneringen. 


Det forudsætter selvfølgelig, at hver enkelt gruppe taster scores i Metrix under runderne, hvilket dog ikke er et krav, men blot en opfordring. Det er scoren, der skrives på scorekortet, som er gældende. Live scoring via Metrix er blot en service til dem der følger med derhjemmefra.

Livescore: Disc Golf Metrix

Live scorecard and statistics for disc golf!

Information

Bane & Turneringscentrum

Bundgårdsparken

Budumvej 7

9220, Aalborg Øst

Herningvej Skole

Herningvej 35

9220, Aalborg Øst

Overnatning

Herningvej Skole

Som sædvanligt, så tilbyder vi overnatning på skolen til 25 kr. Man medbringer selv alt sovegrej og skal dele værelse med omtrent 10 andre. Husk at tilvælge dette i Metrix.

Scandic Hotel

Hvis du ikke er til snorken men mere til komfort, så har vi som noget nyt i år fået lavet en aftale med Scandic Hotel i Aalborg Øst, hvor deltagere i turneringen vil kunne booke værelser til en nedsat pris. Ønsker du at benytte tilbuddet, skal du selv booke online via scandichotels.com eller kontakte dem direkte. Ved booking skal bookingkode: BAAL230819 oplyses.

 • Dobbeltværelse (2 pers): 725kr/nat (normalt 825kr)

 • Familieværelse (max. 4 pers): 1075kr/nat (normalt 1325kr)

Overnatning: Scandic Hotel Aalborg Øst

Fri parkering, morgenmad og WiFi.

Pro Shop

Vi er super glade for, at vi igen i år kommer til at have landets fedeste pro shop i turnerings centrum. Discimport tropper nemlig op med sit brede udvalg af disc golf udstyr, og vil være til stede hele weekenden. Du kan med fordel bestille discs på websiden forud for turneringen, og få dem leveret, når du dukker op.

Pro Shop: Discimport

Service i verdensklasse, stort udvalg og klubsponsor.

Mad

For at kunne præstere optimalt, skal man have noget ordentligt krudt i maven. Det er efterhånden nogle år siden vi i Aalborg Open gjorde op med den sløve sandwich til frokost. I år er Dino Foods gået all in. Husk at lave tilvalg og angiv om du ønsker vegetarmad, når du tilmelder i Metrix. 

Lørdag: Frokost, 55kr

Gourmet hotdog

Hjemmebagt brød, syltede rødløg, hjemmelavet ristet løg, syltede øko agurker og ristet pølse direkte fra grillen (til vegetarer: soyapølser) samt et lille drys med frisk oregano. I spæder selv op med ketchup, sennep, remoulade og hjemmelavet aioli.

Lørdag: Aftensmad, 95kr

Culottesteg

Langtidsstegt culottesteg (til vegetarer: rødbedebøffer) tilberedt i Sous Vide med ægte gammeldags flødekartofler og grøn sprød bønnesalat med feta. Det vil være muligt at købe rødvin (italiensk primitivo) til denne lækre ret.

Søndag: Frokost, 55kr

Smørrebrøds plade

Frisklavet smørrebrøds plade pyntet med diverse lækkerier. Pladerne vil være højtbelagt med forskelligt lækkert pålæg, og du vælger bare selv de slags du ønsker på dagen. Vegetarisk smørbrøds plade til dem der ønsker dette.

Kontakt

Skriv til os

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover