Logo

Søren Ravn

Søren Helleskov Ravn er udnævnt til at være æresmedlem i Aalborg Dinosaurs d. 2. December 2017. Søren har spillet ultimate siden 2003 og i gang med sit 15. aktive år i klubben.

Søren er den mest dedikerede ultimate-spiller jeg har mødt igennem min tid i klubben, hvilket er en præstation i sig selv i en sport som ultimate, hvor opbakningen til sporten går op og ned. Søren har altid bakket op om træningerne, både i perioder hvor andre fremtrædende spillere har mistet arangementet, og i perioder, hvor han ikke selv har kunne spille pga. skader. Det er en afgøernde egenskab for at holde liv i ultimatesporten i Aalborg og det har Søren været med til.

Søren er nok den spiller i klubbens historie, der har været træner i flest år tilsammen. Trænerrollen er en stor udfordring, da det er svært at imødekomme alle klubmedlemmers behov i forhold til, at der er stor niveauforskel i sporten. Han har altid været god til at tage hensyn til alle og lavet nogle gode træninger, hvor alle bliver udfordret.

Udover trænerrollen har Søren også taget ansvar i klubben i form af at være en del af beslutningsudvalget og bestyrelsen. Vi driver en klub og forening, hvor det er nødvendigt at tage disse ansvaropgaver, og det har Søren gjort i store dele af sin ultimatekarriere. Også på landsplan har Søren i en periode været en del af DM udvalget, der blandt andet står for kampprogrammerne til DM runderne.

Søren har også været en stor initiativtager i forbindelse med at deltage i danske og udenlandske turneringer til glæde for mange af klubbens medlemmer.

Søren har igennem sin karriere altid haft, og har stadig, en kæmpe betydning for klubbens sportslige resultater. Uden Søren på banen er det et andet hold, da han skaber ro og stabilitet med sine gode beslutninger og tekniske kunnen. Søren har ledet holdet til mange flotte præstationer og været en stor del af open-holdets storhedstid, hvor det bl.a. er blevet til 1 DM sølv ude og 3 DM sølv inde. Han har været udtaget til Beachlandsholdet hele tre gange, og var en stor del af landsholdets succes til VM i Dubai i 2015, hvor det blev til en flot 5. plads.

Uden for banen er Søren et godt menneske og en god kammerat, og det er blevet til mange nære venskaber i ultimate-miljøet.

Søren har klart fortjent et æresmedlemskab i Aalborg Dinosaurs pga. hans arrangement, ansvarlighed, dygtighed og person.

Comments are closed.