Bundgaardsparken

Aalborg Disc Golf Bane
 
   
  For firmaer, skoler, private, polterabends mm.  
 

Instruktion

Ønsker du at prøve discgolf eller har du brug for en sjov og anderledes firmaevent, polterabendevent, etc., så bør du overveje, at booke en instruktion hos Aalborg Dinosaurs.

En instruktion foregår på den måde, at vi først giver en introduktion til discgolf, og viser den basale kasteteknik. Vi tager herefter nogle prøvekast, for at få en fornemmelse for discens svæv. Når I føler jer klar, deler I jer i grupper af 3-5 personer, og så spiller vi en 9 hullers runde, hvor der bliver ført scores, så I kan have en indbyrdes konkurrence. I løbet af runden vil instruktøren gå rundt og give tips og tricks, svare på spørgsmål og vise kastene, som de kan se ud, når man er øvet. Efter runden samles vi og sammenligner scores, og vinderen kåres. Hvis I ønsker det, kan vi arrangere præmier i form af spritnye discs til omkring 100kr/stk. Det hele tager 2,5-3 timer, afhængig af hvor hurtige (gode) I er, og vi sørger for discs og scorekort til alle.

Vi laver disse instruktioner flere gange om året, og har kun gode erfaringer med folks oplevelse af at stifte bekendtskab med discgolf. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, tyk eller tynd, så vil du få en god oplevelse, og idet spillet bygger på teknik i langt højere grad end fysik, så kan man aldrig på forhånd sige, hvem der viser sig et være de dygtige i en gruppe.

Pris:
600 kr for instruktion og leje af discs for op til 8 personer
Ved flere end 8 deltagere koster det 75 kr ekstra pr. person

Hvis I gerne bare selv vil spille, kan I leje vores taske med discs og scorekort for 300 kr. Tasken skal afhentes og afleveres omtrent en kilometer fra banen.

For at booke en instruktion eller leje discs, skal I blot kontakte os på . Vi svarer hurtigt og er meget fleksible i forhold til, hvordan I gerne vil have det til at forløbe.